(PENTING) Adakah Wanita Mempunyai Air Mani? | - Blog Hanz -
Breaking News
recent

(PENTING) Adakah Wanita Mempunyai Air Mani?
Jawapannya ialah ya. Lelaki dan wanita mempunyai air mani. Namun, air mani lelaki dan wanita berbeza. Air mani hanya akan keluar apabila berada di puncak kenikmatan seksual. Bagi lelaki, ianya pekat berwarna putih dan berbau hanyir. Manakala air mani wanita ia seperti air biasa tanpa warna dan bau.
air_mani

Air mani wanita tidak berbau dan tidak mempunyai rasa.

Hubungan seksual sehingga air manita wanita terpancut keluar merupakan satu perkara yang berlaku kepada wanita tertentu sahaja. Namun, puncak kenikmatan ini boleh dilatih bersama pasangan anda.Teknik memancutkan air mani ini sangat jarang berlaku. Sebab itulah ia jarang diperkatakan malah ada wanita yang tidak mengetahuinya. Malah ada wanita yang langsung tidak tahu akan adanya air mani wanita.
Puncak nikmat seksual wanita biasanya berlaku keadaan seperti kekejangan apabila mencapai klimaks atau puncak nikmat. Namun, bagi sesetengah ia lebih daripada ini dan mengeluarkan pancutan air mani. Ianya sedikit ataupun banyak bergantung kepada badan wanita. Ia merupakan satu level baru kenikmatan yang tidak terhingga kepada wanita.
Panduan Untuk Melatih Pancutan Air Mani Wanita
Daripada pemerhatian kami, terdapat panduan untuk melatih wanita bagi mengalami pancutan air mani ini. Ia adalah berdasarkan bukti saintifik dalam bidang seksuliti ini. Panduan ini hanya untuk mereka yang berkeluarga sahaja. Mereka yang belum berkahwin tidak digalakkan untuk memilikinya namun jika ingin tahu atau sebagai persediaan untuk menghadapi alam perkahwinan. Anda boleh dapatkannya. Gunakan panduan berkenaan secara positif.
Panduan Pancutkan Isteri ini khas untuk mereka yang berkahwin sahaja.
Bagi wanita yang inginkan pengalaman baru dalam perhubungan suami isteri, digalakkan untuk memiliki. Ia memerlukan kerjasama yang penting daripada pihak suami.
Ia merupakan kenikmatan yang tuhan kurniakan kepada wanita. Eratkan hubungan diantara suami isteri. Pasti suami lebih sayang.
Adakah wanita belum berkahwin mempunyai air mani?
Ya. semua wanita adalah sama. Namun, ia hanya akan keluar jika dirangsang secara seksual. Air mani wanita hanya akan terpancar keluar jika wanita mengalami orgasme.Also See and Read This : READ MORE
hanz

hanz

No comments:

Post a Comment

Related

Powered by Blogger.