Aizat Tetap Tidak Mengaku Berkasih Dengan Liyana Jasmay | - Blog Hanz -
Breaking News
recent

Aizat Tetap Tidak Mengaku Berkasih Dengan Liyana Jasmay


PENYANYI Aizat menyifatkan segala gosip yang mengatakan dia berpisah dengan aktres remaja, Liyana Jasmay sejak kebelakangan ini sebagai salah faham semata-mata.Aizat juga menafikan mereka pernah bercinta dan menolak kononnya hubungan mereka sudah putus disebabkan Liyana mempunyai kekasih lain.

"Kami tidak pernah bersama, saya rasa orang salah anggap yang kami bercinta. Ia adalah gosip yang tak benar sebaliknya kami masih berhubung sehingga hari ini," katanya kepada pemberita ketika ditemui pada Konsert Inspirasi Muzik-Muzik TV3, Sabtu lalu.

Aizat menegaskan, dia dan Liyana adalah kawan baik sejak dahulu sewaktu Liyana menghasilkan album pertamanya.

"Kawan dia adalah kawan saya juga. Kita pun duduk dekat. Dari situ terpupuklah persahabatan yang rapat," katanya.

Mengulas mengenai insiden dia menolak tawaran sesi fotografi bersama Liyana sebanyak dua kali, Aizat berkata, tidak wujud apa-apa masalah pun antara mereka berdua pada masa itu.

"Saya sibuk pada hari tersebut. Hakikatnya saya tidak ada masalah dengannya. Kalau buat fotografi dengan dia dan saya pula ada kelapangan, kenapa tidak?"

Sejujurnya Aizat rasa selesa tentang perhubungannya dengan Aktres Terbaik di Anugerah Skrin (ASK) 2009 dan Festival Filem Malaysia ke-22 Itu.

Sementara itu, Aizat bakal melancarkan album barunya, 'Urusan Aizat' di Wisma Bentley, Damansara Utama pada 7 Julai ini.

Ia mempunyai tujuh buah lagu dan antara lagunya termasuk Mana Oh Mana, Years From Now, dan Sungai Lui.
hanz

hanz

No comments:

Post a Comment

Related

Powered by Blogger.