Soalan: Adakah Wanita Mempunyai Air Mani? | - Blog Hanz -
Breaking News
recent

Soalan: Adakah Wanita Mempunyai Air Mani?

Adakah Wanita Mempunyai Air Mani?

Jawapannya ialah ya. Lelaki dan wanita mempunyai air mani. Namun, air mani lelaki dan wanita berbeza. Air mani hanya akan keluar apabila berada di puncak kenikmatan seksual. Bagi lelaki, ianya pekat berwarna putih dan berbau hanyir. Manakala air mani wanita ia seperti air biasa tanpa warna dan bau.
air_mani

Air mani wanita tidak berbau dan tidak mempunyai rasa.

Hubungan seksual sehingga air manita wanita terpancut keluar merupakan satu perkara yang berlaku kepada wanita tertentu sahaja. Namun, puncak kenikmatan ini boleh dilatih bersama pasangan anda.Teknik memancutkan air mani ini sangat jarang berlaku. Sebab itulah ia jarang diperkatakan malah ada wanita yang tidak mengetahuinya. Malah ada wanita yang langsung tidak tahu akan adanya air mani wanita.
Puncak nikmat seksual wanita biasanya berlaku keadaan seperti kekejangan apabila mencapai klimaks atau puncak nikmat. Namun, bagi sesetengah ia lebih daripada ini dan mengeluarkan pancutan air mani. Ianya sedikit ataupun banyak bergantung kepada badan wanita. Ia merupakan satu level baru kenikmatan yang tidak terhingga kepada wanita.
Panduan Untuk Melatih Pancutan Air Mani Wanita
Daripada pemerhatian kami, terdapat panduan untuk melatih wanita bagi mengalami pancutan air mani ini. Ia adalah berdasarkan bukti saintifik dalam bidang seksuliti ini. Panduan ini hanya untuk mereka yang berkeluarga sahaja. Mereka yang belum berkahwin tidak digalakkan untuk memilikinya namun jika ingin tahu atau sebagai persediaan untuk menghadapi alam perkahwinan. Anda boleh dapatkannya. Gunakan panduan berkenaan secara positif.
Panduan Pancutkan Isteri ini khas untuk mereka yang berkahwin sahaja.
Bagi wanita yang inginkan pengalaman baru dalam perhubungan suami isteri, digalakkan untuk memiliki. Ia memerlukan kerjasama yang penting daripada pihak suami.
Ia merupakan kenikmatan yang tuhan kurniakan kepada wanita. Eratkan hubungan diantara suami isteri. Pasti suami lebih sayang.
Adakah wanita belum berkahwin mempunyai air mani?
Ya. semua wanita adalah sama. Namun, ia hanya akan keluar jika dirangsang secara seksual. Air mani wanita hanya akan terpancar keluar jika wanita mengalami orgasme.Also See and Read This : READ MORE

Strictly For Blogger Only!!! : READ HERE
hanz

hanz

2 comments:

 1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

  pengkhususan Syarikat.
  1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
  2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

  ReplyDelete
 2. Apakah Anda seorang pebisnis atau wanita? Apakah Anda perlu dana untuk memulai bisnis Anda sendiri? Apakah Anda membutuhkan pinjaman untuk melunasi utang atau membayar tagihan Anda atau memulai bisnis yang baik, Membeli rumah atau mobil? "Kredit Investasi" penawaran? Kami menyediakan pinjaman konsolidasi utang,

    pinjaman bisnis

  , Pinjaman refinancing rumah

  , Kredit mobil

  , Pinjaman pribadi

  dan pinjaman perusahaan dengan bunga 2% per tahun. Apakah Anda di setiap kekacauan keuangan atau anda telah ditolak oleh bank dan ditipu? Kami menawarkan jenis berikut pinjaman dan banyak lagi

  persetujuan cepat

  cepat transfer dana,

  menerapkan dengan kredit macet dan mendapatkan sukses

  sampai dengan tingkat keberhasilan 95% ketika Anda mengajukan permohonan pinjaman di perusahaan kami; dari € 2.000,00 Minimum sampai maksimum sebesar € 9.000.000 Term Payment (1-30 tahun) untuk pembayaran, dengan Kelas dunia fasilitas standar dan memastikan bahwa dana yang masuk ke rekening bank Anda dalam 48 jam ke depan, kami menawarkan berikut. pinjaman kami baik diasuransikan untuk keamanan maksimum adalah prioritas kami. jika berminat, silakan Balas kepada kami melalui email di aaminahrahmanloancompany@gmail.com, BBpin = 58BDF056

  ReplyDelete

Related

Powered by Blogger.