DOA SUPAYA ISTERI-ISTERI SENTIASA DARA. | - Blog Hanz -
Breaking News
recent

DOA SUPAYA ISTERI-ISTERI SENTIASA DARA.

Salam Pembaca Khasnya Kaum Wanita,

Doa ini sudah lama captain masukkan dahulu lebih kurang setahun yang lalu. Ada isteri-isteri yang cari memang tak akan jumpa sebabnya tidak dimasukkan dalam senarai "Doa-doa Mustajab". Maafkanlah captain. Jadi captain sudah repost balik kerana doa ini sangat penting untuk isteri-isteri mengamalkan selalu supaya kembali sentiasa dara atau erti kata lain "Ketat Balik" seperti anak dara yang baru kahwin. Biar si suami puas dan gembira dengan anda semasa melakukan hubungan seks.  


Apabila sudah lama berkahwin, faraj anda semakin kendur, longgar dan ngilu. Nafsu seks semakin menurun dan suami menjauhkan diri untuk melakukan seks dengan anda. Suami sudah merasa bosan untuk melakukan seks. Mulalah suami buat hal dan cari "Pucuk Muda" yang ranggup dan lebih ketat farajnya. Jadi rapatkan kembali faraj anda seperti anda dara dengan mengamalkan doa ini. Disamping itu juga, makan jamu, kacip fatimah ataupun buat jamu buatan sendiri .

Petua dan Amalan Supaya Isteri-Isteri Sentiasa DARA.

Ustazah Dr. Fatimah Zahra yang menurunkan petua ini untuk kaum ibu supaya menjaga diri agar sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat di dalam Surah Al-Waqiah.

('Abqaro' ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan diri luar dan dalam.

Cara-caranya:

Lepas solat Isya', ambil air segelas, baca Al-Fatihah 1x, Ayatul Qursi 1x dan Surah Al-Waqiah, ayat 35-38 sebanyak 7x. Tiup dalam air dan minum. Niat dalam hati untuk menjaga kecantikan diri dan kebahagiaan rumahtangga. 


Maksudnya:   

"Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa. (35) Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara (yang tidak pernah disentuh). (36).Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya(37) Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan (38)"Wasallam. 
hanz

hanz

No comments:

Post a Comment

Related

Powered by Blogger.