sebab isteri suka zakar yang besar | - Blog Hanz -
Breaking News
recent

sebab isteri suka zakar yang besar
Adakah anda dan isteri merasa puas dalam hubungan seks? Dalam satu kajian sebanyak 67% wanita yang ditemubual tidak gembira dengan saiz zakar suami mereka. Jadi siapa kata wanita tidak ambil berat tentang saiz zakar pasangan?Jika anda hendak menambah kenikmatan dalam hubungan seks, ini adalah tips yang perlu anda tahu besar & panjangkan zakar anda!

Pertama sekali, zakar yang besar bukan sahaja bermaksuk ‘persembahan’ yang lebih baik di atas katil. Suami yang mempunyai zakar yang besar, panjang & tebal kelihatan sebagai lelaki yang matang dan tahu menjaga diri. Sama juga jika lelaki melihat buah dada wanita. Saiz zakar lelaki boleh menjadi tarikan seksual, bahkan boleh membunuh selera seks.

Tapi bila untuk seks, tidak ada orang yang menyangkal yang zakar yang pendek tak akan memuaskan isteri. Letak anda di kedudukan si isteri untuk sekali – adakah anda akan rasa seronok terhadap suami yang mempunyai zakar yang pendek dan kecil? Zakar tersebut tidak boleh memenuhi & ‘mengurut’ dinding vagina anda? Ada kemungkinan anda akan onani untuk melepaskan nafsu.

Mempunyai zakar yang lebih besar, dengan erti kata lain, boleh memberikan si isteri perasaan ‘tarikan di dalam vagina beliau. Bentuk zakar yang besar dan panjang memberikan apa yang si isteri benar-benar nak merasa ke atas vagina isteri yang sensitif. Selain itu, zakar yang lebih besar & panjang boleh merangsang G-spot isteri dan klitoris yang merupakan aset terpenting untuk isteri mencapai puncak nikmat.

Banyak kes yang isteri meninggalkan suami mereka untuk mencari lelaki lain kerana suami mereka tidak boleh memnuhi kehendak seksual isteri. Memasitikan zakar anda besar, panjang dan tebal menjadikan ianya satu jaminan utk hubungan yang lebih baik terhadap isteri.
hanz

hanz

4 comments:

 1. setuju,
  kalau zakar besar & panjang wanita tertawan.
  sama la dengan lelaki suka wanita yang buah dada besar
  & punggung yang menawan.

  ReplyDelete
 2. sebab zakar saya yang besar panjang gemuk keras saya bukan saja di sayangi isteri tetapi di sayangi oleh kakak ipar dan adik ipar dan kawan kawan perempuan isteri saya.mereka sentiasa ingin dekat dengan saya.

  ReplyDelete
 3. Setuju tu.. Hai tuan punya blog n pengunjung blog ni.Sy invite u all,jom layan VIDEO2 sy b'main gitar kapok dan menyanyi di YouTube channel sy.. Siap ada yg cuma pakai boxer je tu n tak pakai baju.tayang body la konon.hehe.. Tp suara x la sedap mana pun.. Klik link YouTube sy ni, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

  ReplyDelete
 4. saya berzakar besar dan panjang. Tapi kalau besar panjang selalu kena kacau.. tak selesa jadinya. ada yang nak isap la... nak ajak main la... tak selesa jadinya

  ReplyDelete

Related

Powered by Blogger.